Магия, феерия и страст.
От сладка песен опиянена,
държеше душата тази влас,
с тъй могъща сила, възкресена.
Музика, картини и животни
менят се пред поглед запленен.
Сърцето пее звуковете нотни
и носи радост в слънчевия ден.
Глъчка, детски смях и почуда
потапят те в трепета на красотата.
Един обречен танц на пеперуда.
Протягаме ръце, загубени в мъглата.
© Кристина All rights reserved.