May 31, 2017, 12:58 AM  

Танцувай с мен 

  Poetry » Love
1036 5 18

Танцувай с мен сиртаки – танца вечен!

Напомня той за чувствена вълна,

а тя се слива в ритъм бързотечен

с извивките на твоята снага!

 

Танцувай с мен горещото латино,

аз бих танцувал с тебе до зори!

От чашата отпий с искрящо вино,

страстта от танца с мене сподели!

 

Танцувай с мен – тангото ни повика

на дансинга! Подавам ти ръка,

притискам те до себе си... и блика,

в прегръдката стаена, радостта!

 

Танцувай с мен! Аз каня те за блуса,

телата ни се сливат и в нощта,

подвластни на притихналите чувства,

едно сърце сме с теб, една душа!

 

Танцуваш с мен! А времето е спряло

под купола, осеян със звезди!

Последен танц... Но всъщност е начало,

в което се преплитат две съдби!

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??