Mar 8, 2008, 7:23 PM

Танцувай с мене тази нощ! 

  Poetry
747 0 12

Танцувай с мене тази нощ.

Гримирах се в лила,

парфюмът ми - ухание на пролетни цветя.

Мека светлина от ароматна свещ,

пътека от розови листа.

Предизвиквам твоята фантазия!

                                                            Тази нощ няма да съм твоята съпруга,

                                                            пазаруваща, възпитаваща, готвеща...

                                                            Не съм увяхнала от грижите на деня,

                                                            не съм пак изнервена от децата,

                                                            утре няма да ставам рано за работа...

                                                             Днес празнувам и е събота!

Танцувай с мене тази нощ!

Облякох любимата ти рокля,

само от парфюм направена... Точно ми пасва.

Пръснах навсякъде из стаята разкош.

Днес ще бъда просто Жена,

канеща те да танцуваш в будоара на страстта.

 

 

 

 

П.С.:Честит осми Март на всички прекрасни дами от сайта!!!

 

 

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??