Aug 10, 2011, 8:15 PM

Танцът на звездичките 

  Poetry » Other
927 0 4

Елена Димова

Аз звездичка съм красива,
при вази ида като самодива .
Ида от галактика голяма,
ида като знатна дама.


Огнена71

Привет от мен - огненото цвете,
хиляда прегръдки от мен приемете,
от моята обич и топлина вземете
и на приятели усмивка подарете.


Е. Зарева

Виждате ли - идва падаща звезда,
слиза да изпие чаша свобода,
да забравите за миг що значи дума зла,
цвят от стихове, да живее любовта.


Елена Димова

Бог ме прати със знание и красота,
да помогна на света.
Да докосна горските цветя.
Каза да прегърна своите сестри -
чародейки феи и магьосници добри.


Огнена71

Нося късче облак от небето,
да разпръсна щастие и мир,
да целуна с обич детските очи,
като фея с пръчка да отключа
най-желаните за тях мечти.


Е. Зарева

С бурен звезден ритъм идвам
този ден при вас.
Усмихнете се! Лято е сега!
Да открием нашето богатство -
то е вътре в нашите сърца.


Елена Димова

С танца звезден рано във зори
да дариме ний на хората добри,
света красив да съхраним.
Затова зоват ни звездни дъщери!


автор: Елена Димова, Весела Дамянова /Огнена71/ и Ели Зарева
24.07.2011

© Ели Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??