Feb 14, 2010, 10:20 PM

Тази, дето движи винаги света 

  Poetry » Love
607 0 2

Тази, дето движи винаги света


 

За нея всички казват, че била сляпа...

Емблемата е тя на необмислеността!

Без помощта на меч - и царство би могла да управлява!

Че тя е тази, дето движи винаги света!

Тя може всичко или нищо да прощава!

Съкровище от щастие е любовта!

Че колкото да даваме - все повече остава...

Тя не признава минало и бъдеще! Ни възрастта!

Най-силна е на този свят! Дори по-силна от смъртта!

Единствената болест, от която всеки иска да не оздравява...

Че да обичаш и да си обичан, воден от страстта -

е най-голямо щастие, което всеки заслужава!

Тя чувство е, което няма край!

Ако е истинска - не остарява!

Тя мъка е и радост! Ад и рай!

Причина да живееш! Щастие, което сгрява!

 

 

Елена Найденова - Sun

 

 

Авторски клип по този стих:

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-347832


© Елена Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??