May 25, 2010, 6:33 PM

Театрално време 

  Poetry » Other
535 0 1

Забравила бях какво означава
три дни, да нямаш покой
дали зрителят се забавлява
с театъра от кукли твой.

Забравила бях, че купона
не е основната част.
По-важно е, вярвай, салона
да изпадне във екстаз.

Забравила бях, че тъгата,
заедно с умора и гняв,
изчезват след тъмнината
като видиш, че всеки е прав.

Забравила бях радостта,
която напира във мене
и нищо друго на света
не би сменило театралното ни време.

 

25.05.2010г.

Посветено на КТС"Импресия"

© Даниела Илчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??