Mar 29, 2005, 10:56 AM

Теб виждам 

  Poetry
1049 0 1

Когато погледна в светлината - виждам теб.
Когато погледна в тъмнината - виждам теб.
Когато погледна в душата си - виждам теб.
Когато погледна в сърцето си - отново теб.

Ти, която успя,
да превземеш всичко, що ценя,
ти която моя дъх обратно върна,
как искам тебе да прегърна.

Моето сърце ти принадлежи,
то иска до твоето да лежи.
Моята душа също е твоя,
докато не я вземеш няма да се успокоя.

Прости ми, моля,
това което аз ти сторих.
Прости ми отново, моля,
нивга няма то да се повтори.

Моля .. Моля
чуй моите молби
и при себе си отново ти ме приеми.
Не искам заради мене ти да страдаш,
не искам ти към душата си да посягаш,
не искам от там да ме изтриеш,
не искам ти така да ме убиеш.

Обичам те да ти кажа
ти няма да повярваш,
устните си аз до твоите да положа,
нищо няма да усетиш.

Любовта ми е в твоите ръце,
на поднос ти я подавам аз.
Твоето голямо сърце,
нека приеме я в тоз час.

© Павел Стайков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??