Ах, тази техника ! - непобедима сила,
за няколко секунди, света на длан постила.
Аз й се възхищавам, дори я обожавам.
Един дефект си има ясен,
тази техника вече порастнала.
Всичко може, не отричам,
но не може........да обича !!!
© Пепа Деличева All rights reserved.