Jan 22, 2014, 8:40 PM

Тела и души в едно цяло 

  Poetry » Love
794 0 5

В нощта небето спи...

тук там протягат се звезди...

Изядена луната търси своето око...

Небето се разплаква...

по стъклата гонят се сълзи...

Ромонът разпръсва тишината...

Музика звучи... гали тихото във синевата...

 

А в нас огънят гори...

Искри... търкаля се към небесата...

Страстта разгаря се от допира ни на телата...

Ласките флиртуват със усещане...

Целувки гъделичкат кожата с усмихване...

топлина изкачва се по стълби до сърцата...

Думички се сричат във очите...

Емоция напира във душите...

ръцете се кръстосват...

Телата се заплитат...

ритъмът един е...

Душите ни танцуват...

телата спират...

Начувстват се...

любов в мечтан отблясък е оглежда...

затичват се... скоростта набират...

стихиите достигат...

водопад бучи...

вулканът се надига...

искри прегръщат капките...

изригва лавата ...

влива се във водната позлата...

две стихии срещат се...

сподавен стон и вик се бият с тишината...

замират... и затихват...

времето се спира...

минутите се чудят...

раят на земята слиза...

хоризонт с дъгата се целува...

музиката спира...

но унеса танцува...

в душите ни ликува...

 

О Господи... истина ли е... и грях ли е...

Тела с души във едно цяло да се вливат...

 

 

Анна Мари
15.11.2013

© АннаМари All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Впечатляваща ефирна еротика! Поздравления!
  • Благодаря Кети...радвам се, че ти харесва...Не можем да се спасим от самите Нас...пък едва ли някой ще иска да бъде спасен от Любовта..
  • Грях или не, от него не може да се опазим, все едно да се спасяваш от себе си. Хубав стих!
  • Благодаря Митко...
    Малко хора в България четат еротика...или по-точно...всички четат,но не коментират...надявах се, че представена по този начин...да се усети динамиката на двете стихии, които се сливат в едно...впрочем...защо да не се говори за еротика...та нали еротиката е любов и любовта е най-великото...
  • Впечатляваща еротика!
Random works
: ??:??