Apr 19, 2017, 7:11 PM

Тема Табу 

  Poetry » Love, Free verse
430 1 0

"В къщата на обесения не се говори за въже"

 

- В онази къща цареше любов, 

  понякога.

- През останалото време мъка,

 когато се спомене как е умрял

 мъртвецът.

© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??