Dec 22, 2015, 9:33 PM

Тероризъм за Всеки 

  Poetry » Civilian
465 0 4

Тероризъм за Всеки

 

От влажните очи на мрака

капеха сълзи.

Надежда някъде ни чака,

но безвъзвратно днес боли.

 

В стихията на днешното ни време

разпиляха се съдби

и никой не можа да вземе

от своето преди.

 

Мирът ни днес се окопава

и не приема бежанци,

Божията ни направа

стои и гледа от страни.

 

Какви са те, че се взривяват,

уж пожелание дошли,

защо със злото ни сравняват,

какви са нашите вини...

 

Нима сме толкоз чисти и лъчисти,

излъчваме ли светлина,

защо тогава тези терористи

обявили са война ?

 

Отговорите не ни интересуват –

ще ги избием до един...

Така откакто Свят светува

на Земята всеки е непобедим.

 

 

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, Бойко! Хубав ден и на теб и светли празници! Късмет и здраве през Новата година!
  • Добро!
  • прав си Младен за съжаление

    хубав ден
  • Тези терористи, Бойко са само фасада, зад която някои натрупват несметни богатства. А ние все така ще си битуваме - бедни и непобедими! Харесах!
Random works
: ??:??