Nov 8, 2011, 12:44 PM  

Терзание 

  Poetry
463 0 2

 

Жив ли съм или съм мъртав?

Не знам. Та тази болка толкоз силна е.

Сякаш летя, но къде са небесата 

и птиците? Защо не виждам никой?

Нима съм ослепял?

Къде е светлината? Къде е любовта?

Умряха зная. Няма светлина в тунела.

Дори надеждата умря.

Това и е света?Нима обгърнат е от мрака?

Нима всичко си отива? Сам ли ще остана?

Ще умра ли? Ще живея ли?

Жив ли съм или съм мъртав?



Та изкопах тва , което е писано , когато съм била на около 14 или 15 ( преди 6-7 години) . Оставих го такова, каквото съм го написала тогава, макар да ми се искаше да го пипна тук там :) Явно още тогава съм си била Мис Мрак :)

 

 

и редакторът реши да го остави такова, каквото е. М. Попова

 

 

© Амбър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??