Nov 21, 2009, 8:19 PM

Тези малки мъже 

  Poetry
655 0 6

                Тези малки мъже

                                                      

                                          Юлето & Канибал

 

 

Моят малък мъж си играе на пясъка,
хуква весел напред, после спира -
пак е спретнал той нова пакост -
не си спомням да е стоял мирен.

- Ето, виж го мойто слънце -
няма равен във игрите,
малко, свежо, чисто зрънце,
прелестно и дяволито.

- Е, кога ще се преборят?
Моят все за твоя пита,
и ме гледа ококорен,
и ме дърпа за ушите.

- Ще им подарим фиеста,
детско парти ще завихрим,
и в очите им горещи
бавно, тихо ще се скрием...

© Юлиана Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??