21 нояб. 2009 г., 20:19

Тези малки мъже 

  Поэзия
649 0 6

                Тези малки мъже

                                                      

                                          Юлето & Канибал

 

 

Моят малък мъж си играе на пясъка,
хуква весел напред, после спира -
пак е спретнал той нова пакост -
не си спомням да е стоял мирен.

- Ето, виж го мойто слънце -
няма равен във игрите,
малко, свежо, чисто зрънце,
прелестно и дяволито.

- Е, кога ще се преборят?
Моят все за твоя пита,
и ме гледа ококорен,
и ме дърпа за ушите.

- Ще им подарим фиеста,
детско парти ще завихрим,
и в очите им горещи
бавно, тихо ще се скрием...

© Юлиана Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??