Jul 10, 2007, 4:33 PM

ти... 

  Poetry
576 0 7
Ти с нежността си стопи
ледовете в очите ми...
Ти внимателно срути
стени от предразсъдъци...
Ти с любовта си отключи
вратите към сърцето ми...
Ти неусетно ме научи
да показвам и доброто от себе си...
Буйния ми нрав един усмири,
това отново си ти...
                                        10.04.'07г.
П.С.:Благодаря ти! Ти ме промени!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??