Mar 18, 2005, 6:35 PM

Ти 

  Poetry
1005 0 1
Търся те в луната жълта,
но тя бемислено мълчи,
дали не е отдавна мъртва
и там забравена да си стърчи.

Търся те в звездите бели,
но изгасват щом се взра,
дали убиват очите опустели
или и друг ги гледа във нощта.

Търся те, но все не виждам,
а лудият копнеж ръсте,
дали отново аз ще виждам
или душа в слепотата ще умре?

© Светла Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??