18.03.2005 г., 18:35 ч.

Ти 

  Поезия
989 0 1
Търся те в луната жълта,
но тя бемислено мълчи,
дали не е отдавна мъртва
и там забравена да си стърчи.

Търся те в звездите бели,
но изгасват щом се взра,
дали убиват очите опустели
или и друг ги гледа във нощта.

Търся те, но все не виждам,
а лудият копнеж ръсте,
дали отново аз ще виждам
или душа в слепотата ще умре?

© Светла Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??