Nov 18, 2010, 10:29 PM

Ти 

  Poetry » Love
615 0 4

Ти

Ти – сянка в спомените ми…

Ти – забранена мечта…

Ти – крадецът на сърцето ми…

Ти – раната в моята душа…

Ти – човекът, който ми отне всичко…

Ти – страданието в моя живот…

Ти – човекът, който се отнесе безразлично…

Ти – проклятието, което ще ме преследва до гроб…

Ти – не помисли ли какво ще стане с мен?…

С момичето, което те чака ден след ден.

Което се надява да го погледнеш

с поглед топъл, а не поглед студен.

Което жадува след време да кажеш:

„Обичам те. Аз съм за теб роден, а ти си за мен.”

Ти – прекрасно създание, причиняващо болка само…

Ти – виновникът за всичката ми тъга…

Ти – този, който напусна живота ми толкова рано…

Ти – причината, поради която желая смъртта…

Предпочитам скръбта пред радостта,

защото само така ще зная, че онова, което стана,

е горчива истина, а не сладка лъжа.

                                                            (посветено на Р.)

12.08.2010г.

© Любомира Герова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мария, сърдечно ти благодаря за подкрепата! Наистина, от сега нататък ще се постарая да пиша в по-друга светлина, по-радостна
  • да добре, ама май 4е вси4ко ти е в този дух.Я се усмихни! Радвай се на живота! Да не ти пука от някакъв скапаняк дето ти е разбил сърцето
  • Да, права си и за двете неща. Наистина съм на 13 и само чрез поезия и проза успявам да излея болката си. Добре, че поне ти ми я признаваш. Благодаря!
  • Ако наистина си на 13 години и си написала това ,то някой ти е убил сьрцето много рано
Random works
: ??:??