Apr 6, 2007, 5:11 PM

Ти-единственото ми желание 

  Poetry
950 0 1
При поглед към теб, в този миг,
Виждам своят годеник!
Сладък си, сладък и добър -
Ти си моят сладур :)
Моето мило, което безкрайно обичам,
Човека, който заслужава в него да се вричам!
Ти си само в моето съзнание,
Ти - единственото ми желание.
Искам теб сега да гушна,
На ушенце да ти прошушна
Как искам с теб да съм до края,
Колко силно това желая.
Дори понякога да се държа гадно,
Не искам да изглежда като хладно.
Никога не съм искала да те обидя или нараня,
Защото това не е любовта.
За мен тя е нещо различно -
Нещо, в което трябва човек да се държи отлично.
И още нещо трябва да ти кажа:
Никога от теб и любовта ти няма да се откажа!
Обичам те - по теб съм луда аз
Обичам те - обичам всичко между нас!
Дали и ти обичаш ме така
И би ли ме обичал завинаги, както сега?

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • нЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА НИСКИ ОЦЕНКИ ПРОИЗВЕДЕНИЕТО Е ЧУДЕСНО АЗ МУ ДАВАМ 6
Random works
: ??:??