Feb 7, 2008, 10:09 AM

Ти и Аз 

  Poetry » Love
819 0 2
Аз искам да те помня все така щастлив,
като в нощта, когато бяхме заедно,
когато бяхме сляти във едно,
очите ти изпиваха ме жадно.

Очите ти на мен се спряха,
аз исках да ти кажа две слова,
но устните ми тъй замряха
с въздишка тихичка една.

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??