Nov 28, 2008, 11:47 PM

Ти ли... 

  Poetry » Love
788 0 1
 

ТИ ЛИ В ЛЮБОВ МИ СЕ КЪЛНЕШЕ,

ТИ ЛИ ДИШАШЕ С МОЯ ДЪХ,

ТИ ЛИ КАЗВАШЕ, ЧЕ ЩЕ  МЕ ОБИЧАШ ВЕЧНО,

ТИ ЛИ СИ МЪЖЪТ ИЛИ ВЕЧЕ ЧУЖД СИ МЪЖ??!!

 

И КАКВО? ДА ТЕ НАМРАЗЯ ЛИ СЕГА?

ПРИКЛЮЧИ ЛИ ТОВА, КОЕТО ЯВНО НЕ Е ПОЧВАЛО.

КАКВО БЯХ АЗ ЗА ТЕБ

                       - УТЕХА, ВЕСЕЛ СПОМЕН...

СЕГА - ТИ ЗА МЕН ЩЕ БЪДЕШ - КАКВОТО АЗ РЕША!

 

ОТ ВСИЧКО ДРУГО ЛЕСНО СЕ ЛЕКУВАМ,

НО НЯКОИ РАНО ПОВЕЧКО БОЛЯТ...

АЗ КАРАХ ЛИ ТЕ ТЕБ ДА ТЕ БОЛИ,

ТА ТИ СЕГА ДА МЕ БОЛИ СИ ПОЗВОЛИ?...

 

ЖИВОТЪТ Е БЕЗКРАЕН КРЪГОВРАТ.

ТУК, КЪДЕТО АЗ СЪМ ДНЕС,

ТИ ЩЕ БЪДЕЩ УТРЕ

И ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИМ,

             И МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ОТМИНЕМ,

НО ВСИЧКО НЯКОЙ ДЕН ОТНОВО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ...

© Соня Чакърова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??