Ти ми принадлежиш,
аз ти принадлежа,
можеш да ми простиш
и аз ще ти простя.
Без теб всичко е фарс и лъжа,
грешка фатална допуснах,
проклинам още деня,
в който те напуснах.
Без теб всяка частица от мен
раскъсва се,
без теб черен е всеки мой ден,
омръзна ми!
Ти ми принадлежиш,
аз ти принадлежа,
ние си принадлежим -
да си простим!
В миналото да оставим
болката и гордостта,
враждите да оставим
и да се отдадем на любовта!
© Богдана Маринова All rights reserved.