Jan 7, 2008, 8:47 AM

Ти моя 

  Poetry » Love
876 0 9

ТИ МОЯ

Ти толкова си надълбоко в мене,

любов ти моя ненагледна,

кръвта ти - чувствам я във мойте вени,

но мислите ти - непрогледни.

 

Да те обичам и да любя страстно,

съдба ти моя тъй желана,

е толкоз лудо, толкова прекрасно,

но без духа ти как да стане ?

 

Обичам те, пред тебе коленича,

луна ти моя среброцветна,

на пръсти във сърцето ти надничам

към мене нежно да открехна...

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??