Прииждаш във съня ми с тихи стъпки
и нежно ме докосваш с любовта си...
Дочувам как ме галиш със гласа си
и огнените страсти в мене палиш.
Къде била си толкова години...
Ти, Обич моя, мое земно чудо?!
Във дебрите на сините балкани
си скитала, а търсих те до лудост.
Дочула моят стон в миг появи се...
Ти целият ми свят да преобърнеш.
Мечти за споделеност и взаимност,
на думи и в реалност да превърнеш.
Ти, Обич моя, мое земно чудо,
сега си тук, сърцето ми да галиш...
Поспри и остани, за да ме любиш...
в душата ми огньове да разпалиш!
© Камелия All rights reserved.