Jun 8, 2008, 12:05 PM

Ти, принцесо на любовта 

  Poetry » Love
825 0 16
В свят приказен живеем с теб,
в който самото Слънце е бог.
Край нас текат реки от мед,
а обичта е като вишнев сок.

Ти, принцесо на любовта,
открила вълшебник надарен
да променя всяка съдба,
радост даряваш в моя ден.

До твоето сърце се спрях,
заслушан в нежната му песен.
Животворен извор в теб съзрях,
плени ме ликът ти чудесен.

Дарявам ти страст гореща
и щастие в очите ти искри.
Чувство велико ни срещна,
то винаги в нас  ще гори.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??