Jun 27, 2006, 7:51 PM

Ти с друга,аз с друг 

  Poetry
922 1 2

Ти с друга,аз с друг

 

Аз искам те в мене,

в мойте ръце.

За тебе копнее,

всяка част от моето сърце.

 

Но ти си на друга

и аз вече на друг.

И всичко ни пречи,

да сме заедно тук.

 

Ти страдаш знам,

мен боли също.

Но забранен си,

за друго е късно.

 

Само надеждата в мен

не ще умре,

да е мойто

до твойто сърце.

 

С нея остани сега,

да те докосва тази жена.

Аз шанс ще му дам

и ще се опитам да му се отдам.

 

Ако не стане това

с двамата знай,

съдбата иска

заедно да сме до край!

 

© Дивата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрав!
  • Можеш да го оформиш и по-добре,но като цяло е хубаво Харесва ми защото в момента с мен се случва това което си описала в стиха си...Малко е болезнено...
Random works
: ??:??