Apr 22, 2023, 7:40 AM

Ти си... 

  Poetry
203 0 0


Ти си прекрасна мила,
очите ти са прости истини,
ръцете ти са нежни и грациозни,
изваяна си от изкусен майстор!

И твоето утро е различно,
и въздухът ти, който дишаш,
е друг, защото те е докосвал.


Ти си прекрасна мила!
Защото идваш от невидимото,
прозираш през сърцето - важното,
което нежно стопляш.

Цял ден да те описвам,
не съм съсипал време, но познах те,
от книгата наречена Живот си!


И аз те любя, и те пазя – от себе си,
от тебе си не зная как,
да! искам го, но не го мога!

– Това е дял,
това е кръст – това е огън!

© Аспарух Любенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??