Jan 5, 2009, 12:27 AM

Ти си! 

  Poetry
807 0 24
Нежен ябълков цвят
във косите ми
леко се сипе,
сякаш тихо вали,
във очите ми...
нежност.
И поемам си въздух,
за да мога да дишам-
този лек аромат
аз усетих със устни...
Вместо целувки,
рисуваш красиви цветя.
(Кой, кажи ми,
разбърка боите?!)
Кой във чашите
вино омайно наля?
Че така ми се иска
докрай да изпия
тази чаша
сладко - тръпчива?!
Кой ?!
Ти си!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??