Jan 22, 2012, 3:51 PM

Ти си жена 

  Poetry » Love
842 0 1

Ти си жена

Ти си Вечерница и Зорница.
Ти си красива волна птица.
Ти си светлина в тъмнината.
Ти си мехлем за душата.

Ти си смехът в очите.
Ти си солта на сълзите.
Ти си в оазиса - водата.
Ти си ароматът на цветята.

Ти си мечтано въжделение.
Ти си сладко изкушение.
Ти си божествена амброзия.
Ти си вулканична експлозия.

Ти имаш не едно - безброй лица.
Ти разбиваш мъжките сърца.
Наричат те с много имена.
Но истинското име е Жена!


    Теодор Т. Николов

© Теодор Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??