Sep 29, 2017, 9:11 PM

Ти си моята Вселена 

  Poetry » Love
601 0 0

Към мен прииждат днес лъчите

и носят образа ти драг.

Потъват в мене – във очите,

и ме заливат с трепет благ.

 

И цялата Вселена вече

пред мен застава с образ твой.

А Господ праща отдалече

и облачета за конвой.

 

Че ти ми ставаш днес Вселена

и в нея ти си моя Бог.

И по-красива от Елена,

билá в троянския чертог.

 

И като Парис в дни разломни

съм готов да мра за теб.

И нека чувствата огромни

да са любовния ни хляб.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??