Nov 8, 2008, 11:03 PM

Ти си виното... 

  Poetry » Erotic
874 0 2

Ти си 
           виното.

Бавно
            облизвам
устни,
            нозе
                     и очи...
Стапяш ме!
Жадна
                отпивам
от сока
               тръпчив.
Телата
              вибрират...
Рано е!
                Още е рано -
тишината
                     крещи
                                 обладана.


© Геновева Цандева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??