Apr 16, 2022, 8:55 AM  

Ти си всичко 

  Poetry » Love
477 2 0

       Ти си всичко

 

Ти си лятната цветна дъга,

ти си щастие спряло в нощта,

на небето звездите изящни,

на деня часовете прекрасни.

 

Ти си пролетен цвят, красота,

ти си всичко за мен, любовта,

ти си златното слънце, което

аз завинаги пазя в сърцето.

 

Ти си буря във мойта душа,

ти си ритъмът звучен в стиха.

И във зимата бяла и снежна

си усмивката мила, небрежна.

 

Ти си спомен един, тишина

и надежда за мен, светлина,

с цветовете аз тебе рисувам,

затова в този свят съществувам.

 

                        Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??