Mar 10, 2008, 3:58 PM

Тича сама под дъжда 

  Poetry
577 0 11

Звездната вечер в мене напира

и пее без глас песента.

Пътека без път зората открива

и тича сама под дъжда.

 

 

Птица любовно над мене полита

и ражда усмивка добра.

А вътре в небето самотно открита,

се стича незрима сълза.

 

 

Тишина в сърцето пулсира

и води към мен любовта.

А някой открито разбира,

че окрилен върви с обичта.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??