Nov 14, 2015, 6:58 PM

Тиха радост 

  Poetry » Love
298 0 1

Като гледах снимките ти чудни -

топлина в душа усетих.

И за спомен мил от очи умни,

що преди съм съзерцавал, се сетих.

 

И сега, от тез прекрасни изумруди,

що тиха радост ми навяват,

светлина в душа ми се пробуди

и нека пак ме вдъхновяват.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??