Jan 31, 2010, 9:45 PM

Тихотворение 

  Poetry » Other
890 0 5

 

 

Намигване. Тихо. На танци. Намерени.

На отлепящи устни. На вдишване.

На магия. Напрежение. Знание.

Допир на символи. На сърце.

На отхапване. Пантомима.

Игра на крила. И на нас.

Погледи.   И клепачи.

На възел. Нарочно. 

На дъх.  Един.

Завинаги.

Най.

 

 

Хоризонт. Късно вечер. Сутрин преди птиците.

 

 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??