Sep 12, 2014, 1:51 AM

Тинейджърска любов 

  Poetry » Love
615 0 5

Да я желаеш, без да можеш да я приближиш.

Да таиш тъй силни чувства, без да можеш да ги споделиш.

Да не можеш цяла вечер в леглото да заспиш,

от страх пред нея утре да се провалиш.

С часове да береш цветя, които мислено ще и подариш.

Да мечтаеш как с нея под звездите ще лежиш.

Да си готов на всичко, само ръката и за малко да подържиш.

Да знаеш, че без нея животът си не можеш да продължиш,

че тя е жената, към която принадлежиш

и си готов за нея изцяло да се промениш.

Да знаеш, че ще я обичаш дори и да се преродиш.

 

Драги ми читателю, 

ако продължиш все така тихо отстрани да си седиш,

първата си истинска любов ще провалиш.

Стани от този тъмен ъгъл и спри да тъжиш!

Прочети и този стих, и "Обичам те" накрая,

е задължително да изкрещиш.

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??