Jul 7, 2007, 11:24 AM

To My Love 

  Poetry
861 0 3

Истинска радост
и две криле.
Нещо в мен винаги копнее,
копнее за теб.
Толкова малко и
в същото време толкова много
дава ми тя.
Не мога да го обясня,
но сърцето ми
буйно се вълнува от тази красива любов,
прекрасните думи и отношение
никога не ще се променят.
Дори и годините да минат,
и времето да си тече,
аз винаги ще съм с протегнати
ръце право нагоре
и все към моето щастие!
Необяснимо вълнение
в мене гори - 
затварям очи и пред очите ми
излизат всички мои мечти,
но единсвтената, най-красива,
за мен това си ти!

© Нели Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • това е наистина любов - а тя е необяснима винаги - дано само не ти причинява болка.
  • Много е хубаво...описва истинската любов. А краят е страхотен!
  • "излизат всички мои мечти,
    но единсвтената, най-красива,
    за мен това си ти!"-харесва ми
Random works
: ??:??