Mar 29, 2016, 10:26 PM

Той пише 

  Poetry » Other
689 1 1

Той пише

 

На клавиатура той пише

и от пръстите му извира светлина.

Той пише

и от тях се лее любовта.

 

И светлината,

и любовта,

излизащи от него,

се впиват в копчетата,

разливат се като омайващ парфюм в пространството,

просмукват се в компютъра и в стените.

 

Той пише,

обича,

общува

и щастлив е!

Сърцето вече не го боли.

 

Той пише,

диша

и плаче...

А мъката му отива надалеч,

докато пише...

 

© Галифрей Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??