Jan 26, 2008, 10:30 PM

Tок 

  Poetry
587 0 7
Излез от водата.
Така ще срещнеш
въздуха земен.
Поемаш вината,
защо да е грешно.
Виновен си.
Значи не дремеш.
Нужен ли е на всички
такъв човек като мен.
Който живее в кавички
и не усеща красотата
на новия ден.
За да си част от хората,
те искат за прошка да се молиш.
Вината - за тях е паролата.
Истината е да се тревожиш.
Прости!
Живот без колела.
Спи!
Сън ли е това?

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??