Mar 30, 2018, 1:24 AM

Токсочовеци 

  Poetry
364 2 5

Напоследък чистим все токсини –

те били проблемите ни гнили.

Ала истината е горката –

ние сме токсина на Земята!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??