30.03.2018 г., 1:24 ч.

Токсочовеци 

  Поезия
363 2 5

Напоследък чистим все токсини –

те били проблемите ни гнили.

Ала истината е горката –

ние сме токсина на Земята!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??