May 1, 2012, 7:16 PM

Толкова бавно 

  Poetry
487 0 4




Толкова бавно
Не съм си позволил да падна
Да сега
Отварям очите си
И виждам китарите
Как в тъмнината блестят
И без да се чудя...

Няколко часа напред
Секунди откраднати
Спят
В дървената кутия
Ключе
И ключалка наистина са
Един за друг

И може би по късно
Ще бие часът
Но аз съм готов
Лицето ми ближе
Там където хапят обувките

Понеделник е
А вече всичко се е свършило

Лягам по гръб
И усмивката ми безгрижно
Посреща звука от стъпките ти
Здравей
Аз пак съм се изгубил

И устните ти
Умират в тъмното
Очите ми събират
Сълзи
И двамата дишаме
Докато
Аз...

Толкова бавно
Не съм се издигал
Над себе си

Подай ми ръката си
Аз още имам нужда от тебе

30 април 2012




© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??