Не виждам вече красотата,
не я и забелязвам.
Срещна ли очи непознати.
Погледа им е празен.
Чувам само бездомните кучета.
Плаче бебето на комшиите.
Долита от далече смях и музика,
някъде празнуват и пият.....
....А толкова ми се искаше,
да напиша нещо весело....
© Пепа Деличева All rights reserved.