Jun 20, 2013, 5:51 PM

Толкова сами 

  Poetry » Love
514 1 1

Нощта се спусна  във  душите,
забули  светлите  лица
и отпечатък  сложиха  сълзите
върху  нашата  съдба.
Ние  с  теб  мечтаехме  да  зърнем
лудешки  бяг  на  елени  и  сърни,
но  семейните  несгоди
убиват  нашите  души.
Сега  живеем  си  спокойно,
обвързани  сме  почти  до  гроб
и  стараем  се,  някак  си  печално,
да  запазим  брака  от  развод.
А  къде  отиде  онзи  бяг  лудешки 
на  елени  и  сърни
и  защо  убихме  светлите  мечти,
уж  живеем  двама,
а  сме  толкова...  сами!

 

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??