Nov 13, 2013, 11:08 AM

Толкоз дни 

  Poetry » Love
638 0 0

Толкоз дни без да видиш лицето,

което кара да бие лудо сърцето.

Толкоз дни без дъха да усетиш,

който с твоя се слива, трепери.

Толкоз дни без ръце да усетиш,

които плавно и нежно докосват.

Толкоз дни без тялото крехко,

което с извивки те кара да чувстваш.

Толкоз дни, как издържаш...

Кажи!

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??