ТОПЛИТЕ СЛОВА
Една година още отминава
и сняг в косите ни вали.
По питки и погачи се познава
напред какво ни предстои.
А бъдникът в огнището разгаря
на миналите дни жарта.
И виното в кръвта ни раговаря
със истини от младостта.
Налей ни руйно щастие да пием
с наздравица за Любовта!
В снега от бяла мъдрост да открием,
Годино, топлите слова!
ДТ©
© Даниела Тодорова All rights reserved.