Тост за Залеза...
... на Залезът обичам цветовете:
възторжени и горди цветове-
как в танцът им тържествен на небето
се раждат и умират светове!...
...а под звездите, като на молебен,
от тяхната безкрайност съм мистик-
и вдигам тост за- Залезът вълшебен,
и всеки преживян със него миг!...
Коста Качев,
някога в Индийски океан
© Коста Качев All rights reserved.
вечер! Пренасят ме в безкрая, в други светове и някак неусетно
ме връщат в реалността. Несравнимо преживяване са! Великолепно описание!