Oct 14, 2008, 9:15 PM

Това е истината 

  Poetry » Other
817 0 7

Вярата - това е истината.

Когато вярваш, те лъжат - това е истината.

Когато си верен, ти изневеряват и това е истината.

Щастието е истината.

Щастието не е безконечно - това е истината.

Когато помислиш, че си щастлив, те нараняват -

и това е истината.

Любовта - това е истината.

От любовта боли  - и това е истината.

 

99,9 процента от чувствата ни са фалшиви

или умират с времето, но болката... тя трае вечно.

 

Болката - това е истината...

 

                                                 Петък 13. 10. 08  01:05h

© Гергана Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??