Dec 10, 2007, 10:58 AM

Това съм аз 

  Poetry
878 0 10
 

Това съм аз. Стоя пред тебе плаха

и уморена, и невидима почти.

Сълзите си в душата ти изплаках,

а тя побърза да ме приюти.

 

Да ме обгърне, да ме скрие,

да ме обикне, да ме защити,

да ме разпъне и да ме изпие,

да ме погуби, да ме възроди.

 

Да ме накара да те искам,

да те обичам, да ти посветя

света си, цялата си истина

и бъдещето с теб да сътворя.

 

Сега обичам с цялата си същност.

Сега живея и сега създавам.

Сега умея, с женската си мъдрост,

да получавам и да се раздавам.

© Цвети Пеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??