Oct 8, 2009, 4:54 PM

Товар 

  Poetry » Other
656 0 3

Давам – като имам.

Раздавам – няма да складирам.

Вземи – тежи, нали?

Носи – няма да хвърлям.

Пази – друго нямам.

Край на промоцията.

© Михаела Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??